Eedaflegging burgemeesters Jan Bertels en Patrick Heremans

publish date
21.03.2017

Op maandag 20 maart 2017 legden de heren Jan Bertels (Herentals) en Patrick Heremans (Herenthout) de eed van burgemeester af in handen van gouverneur Cathy Berx.   

In Herentals stond burgemeester Jan Peeters sinds 2001 aan het roer van de stad.  Nu geeft hij de fakkel door aan de heer Jan Bertels, die al 10 jaar als schepen actief is in Herentals.  Ook in Herenthout nemen de inwoners afscheid van hun burgervader. Na 10 jaar burgemeesterschap gaat de heer Roger Gabriëls met pensioen, en geeft hij de sjerp door aan de heer Patrick Heremans, cultuurschepen in Herenthout.

  • Herentals:  Jan Bertels  (sp.a) volgt huidig burgemeester Jan Peeters (sp.a) op.
  • Herenthout: Patrick Heremans ( GemeenteBelangen Herenthout) volgt huidig burgemeester Roger Gabriëls ( GemeenteBelangen Herenthout)  op. Na de eedaflegging bij gouverneur Cathy Berx kunnen Jan Bertels en Patrick Heremans officieel aantreden als burgemeester van hun stad en gemeente.

Gouverneur Cathy Berx  dankte tijdens de plechtigheid ook de aftredende burgemeesters Jan Peeters en Roger Gabriëls voor de goede samenwerking tijdens de voorbije jaren.   


 

Volgende